Dimecres, 2 De Desembre De 2020
Plaça Doctor Llangort, 3, Arsèguel - 25722
Telèfon: 973 384 092 Fax: 973 384 092

Portada

C/. Dr. Llangort, 17 
25722 Arsèguel
Lleida

ajuntament@arseguel.ddl.net

Tots els continguts del lloc web de l'Ajuntament d'Arsèguel - que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són propietat de Ajuntament d'Arsègueldels clients o proveïdors dels mateixos, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

La compilació (entenent-se com la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web de l'Ajuntament d'Arsèguel és propietat exclusiva de Ajuntament d'Arsèguel i es troba ensems protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació o caute, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Ajuntament d'Arsèguel o dels seus proveïdors.

"Ajuntament d'Arsèguel" i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de l'Ajuntament són marques protegides per l'Ajuntament d'Arsèguel. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de l'Ajuntament d'Arsèguel (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de l'Ajuntament constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

L'Ajuntament d'Arsèguel es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament d'Arsèguel es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de l'Ajuntament d'Arsèguel com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i l'Ajuntament d'Arsèguel no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. En conseqüència, l'Ajuntament d'Arsèguel no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directament o indirectament, a través del web d'aquest Ajuntament.

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que l'Ajuntament d'Arsèguel inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que l'Ajuntament d'Arsèguel no cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a l'Ajuntament d'Arsèguel no implica que aquest l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de l'Ajuntament d'Arsèguel es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats de l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Arsèguel exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de l'Ajuntament d'Arsèguel o de webs de tercers.

L'Ajuntament d'Arsèguel no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només caràcter informatiu i en cap cas caràcter contractual per part de l'Ajuntament d'Arsèguel.

El contingut del web de l'Ajuntament d'Arsèguel únicament és aplicable a territori espanyol.

L'Ajuntament d'Arsèguel garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de l'Ajuntament. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de l'Ajuntament d'Arsèguel, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de l'Ajuntament d'Arsèguel enviant un e-mail a: ajuntament@arseguel.ddl.net

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web